Pronostiek EK voetbal 2021

Geef een extra dimensie aan het Europees kampioenschap voetbal en speel mee met de EK pronostiek 2021!

Ben je fan van voetbalvoorspellingen? Wil je bewijzen aan je vrienden dat jij de kampioen bent in het voorspellen van de juiste voetbaluitslagen? Of heb jij altijd geluk met pronostiek wedstrijden en kaap je zo altijd de prijzenpot weg? Download dan snel het invulblad pronostiek en reglement van het EK voetbal via de link hieronder!

Iedere speler die zich inschrijft, neemt automatisch deel aan de algemene competitie en strijdt zo mee om de titel van EK-voetbalspecialist! Voorspel de uitslag van alle wedstrijden tijdens het EK in Europa, verdien je punten per wedstrijd en ding mee naar de eerste plaats in ons EK pronostiek klassement.

Voorspel de juiste uitslag van de wedstrijd en verdien 5 punten.

Heb je niet de correcte uitslag van de wedstrijd, maar voorspelde je het juiste resultaat ( winst, gelijkspel of uitzege) dan behaal je 3 punten.

Voor alle wedstrijden van de Belgen worden de te verdienen punten verdubbeld !

Bij de start van de pronostiek moet je ook voorspellen wie de topscorer wordt van het tornooi.

Bij een juiste voorspelling ontvang je hiervoor TIEN extra punten.

Finaal klassement wordt opgemaakt na de FINALE , tussenklassement wordt voorzien na de groepswedstrijden , achtste finales en kwartfinales.

De pronostiek dient voor de groepswedstrijden binnen te zijn voor zaterdag 11/06 om 18.00u. Je kan deze per mail doorsturen naar erwin.boon1@telenet.be

De verdere in te vullen pronostiek dient steeds terug te worden ingevuld twee uur voor aanvang van de wedstrijd, voor bv. achtste finales.

Strijd mee voor de “Belgische” overwinning en Eeuwige roem!

Prijs voor deze pronostiek is 10 € voor gans het tornooi.
bedrag te storten op de rekening van RC Butsel – BE10 7340 0511 1404 met vermelding van je naam of te betalen aan één van de bestuursleden :
Erwin – Roel – Ludo of An (of een andere bestuurslid).

Wat kan je winnen?
1ste prijs: deelname voor 2 personen aan 1 clublunch naar keuze.
2de prijs: Gratis toegang voor 1 persoon voor de thuismatchen van RC Butsel tijdens het seizoen 2021 – 2022.
3de prijs: 20 drankbonnetjes.

Racing Butsel