RC Butsel A – Rotselaar: 1 – 1

Gelijkspel tegen leider

Rotselaar begint het sterkst aan de wedstrijd. Kenneth Nys moet al in de 7de minuut een mooie save doen op een kopbal van Rotselaar.

Rotselaar dringt verder aan en in de 25ste minuut scoren ze de 0 – 1 na een knappe aanval. Rotselaar domineert de eerste helft en we gaan rusten met de 0 – 1.

10 minuten na de rust laat Rotselaar de 0 – 2 liggen door een open kans naast te besluiten. Vanaf dan neemt Butsel de wedstrijd in handen en Rotselaar moet achteruit. Op de 70ste minuut valt Fausto Santoro zeer gretig in en Butsel drukt door op zoek naar de gelijkmaker.

In de 71ste minuut treft Brent Vanzavelberg de lat en in de 72ste minuut scoort Fausto Santoro met een knappe kopbal de 1 – 1 na een perfecte voorzet van Preben Clemens.

Butsel gaat op zoek naar winst maar dit lukt niet. Beide elftallen hebben elk een speelhelft gedomineerd wat resulteert in een terechte puntendeling.

Ik had het gevoel dat wanneer de wedstrijd nog 10 minuten langer zou geduurd hebben, dat Butsel de wedstrijd had gewonnen.

Details

Datum Tijd Fulltime
90'