Herent A – RC Butsel A: 2 – 2. Sterk gelijkspel

Sterk gelijkspel

Beide teams beginnen goed aan de wedstrijd met snel verzorgd en goed voetbal. Herent scoort het eerst in de 12de minuut na een zeer knappe aanval via een paar stations over de grond1 – 0.

Butsel reageert onmiddellijk metBrent Vanzavelberg die naast schiet. Beide ploegen krijgen nog slechts een paar hele kleine mogelijkheden tot aan de 40ste minuut. Dan moet hun doelman Michiel Clemens foutief stoppen.Ward Derden trapt de strafschop binnen1 – 1.

Begin van de tweede helft heeftButsel het zeer lastig om onder de druk van Herent uit te komen wat resulteert in een kopbal voor hen die over gaat en net daarna een strafschop voor Herent die Kenneth Nys weet te pareren.

We hebben nu eenmaal de beste doelman van de reeks hé!!

Daarna komtButsel onder de druk uit enJels Seynave krijgt een mogelijkheid oog in oog met hun doelman, deze redt ook knap.

In de 70ste minuut scoort Herentde 2 – 1 na het nemen van een vrije trap en door even niet snel genoeg op te letten gaat deze binnen.

2 minuten later laat Herent de kans liggen op 3 – 1 wat hun zuur opbreekt want Preben Clemens maakt in de 85ste minuut 2 – 2 op een voorzet van broer Michiel Clemens.

Een wedstrijd die geen verliezer verdiende met zeer weinig kansen voor beide teams maar zéér aangenaam om naar te kijken. Vooral hoe beide teams dit hebben aangepakt op tactisch vlak van de eerste tot de laatste minuut.

Zelden gezien in de 2de provinciale!!

Details

Datum Tijd Fulltime
90'