Perk A – RC Butsel A: 2 – 0.

Eerste nederlaag in 2020

Zonder denderend te spelen is het bijna altijd Butsel dat probeert te voetballen en aan te vallen, op een terrein dat de 2de provinciale onwaardig is. Op het kwartier verschijnt Ward Derden oog in oog met hun doelman maar laat de kans onbenut.

Een 5 minuten later schiet Brent Vanzavelberg net over doel vanop het strafschopgebied. De eerste maal dat Perk deftig over de middellijn geraakt is het ook bingo. Een doelpunt door een misverstand tussen Jels Seynaeve en Kenneth Nys waardoor hun spits simpel kan scoren. 1 – 0

Butsel probeerde nog voor de rust langszij te komen, maar dit lukte echter niet.

De passing was onzuiver “vooral door het slechte terrein” en als Perk al eens onder druk kwam, maakten ze slim dat foutje.

Het dichtste kwam Milan Laurent die in de 45ste minuut op de lat trapt.

Goede intenties in het begin van de 2de helft. Michiel Clemens schiet al snel jammer genoeg in het zijnet. In de 55ste minuut is hun doelman geklopt maar Kevin Van Calster zijn schot wordt op de lijn gekeerd.

Butsel blijft aandringen maar Perk geeft geen krimp. Integendeel, in de 80ste minuut geven ze Butsel de doodsteek op een zeldzame counter 2 – 0.

Dit is tevens ook de eindstand. Deze nederlaag is niet echt verdiend maar Perk was heel efficiënt en pakt zo de drie punten.

Details

Datum Tijd Fulltime
90'