RC Butsel A – Elewijt A: 3-3.

Terecht gelijkspel

Butsel staat het best aan de wedstrijd, ze hebben de eerste 25 minuten de wedstrijd onder controle en Preben Clemens scoort op de 20ste minuut met een afstandsschot dat even afwijkt op een Elewijts been. 1 – 0

Net daarop krijgt ook Fausto Santoro een mogelijkheid op aangeven van Milan Laurent. Het blijft echter 1 – 0.

Dan scoort Elewijt op hun eerste mogelijkheid. Een vrije trap op het middenveld die binnen gekopt wordt. Dit soort doelpunten is jammer genoeg al veel te veel voorgevallen dit seizoen. 1 – 1

Elewijt heeft zich nu ook in de wedstrijd geknokt, maar Butsel geeft ook niet op. Fausto Santoro trapt een vrije trap richting winkelhaak en hun doelman redt zeer knap.

Het gaat nu echt op en af en iets later moet ook Kenneth Nys gepast tussenbeide komen op een slechte terugspeelbal.

We gaan rusten met 1 – 1.

De eerste kans na de rust is voor Bustel met Milan Laurent die voorlangs schiet op aangeven van Fausto Santoro. Iets daarna komt Butsel op 2 – 1 met een owngoal op een voorzet van Michiel Clemens. Vlak daarna moet Kenneth Nys uitpakken met een super reflex om de 2 –  te vrijwaren en opnieuw komt Elewijt aandringen en probeert hun spits Kenneth te lobben, maar de bal gaat net langs doel.

Iets na het uur glijdt Sander Vandaele een scherpe voorzet in eigen doel. 2 – 2

Een 2 minuten later, een mooie aanvallende bezoekende aanval knap afgerond en 2 – 3 op het scorebord.

In het laatste kwartier zet Butsel alles op alles om ten minste 1 punt te pakken en schuift Jels Seynaeve naar de aanval.

5 minuten voor affluiten loont dit, want Jels Seynaeve scoort op aangeven van Michiel Clemens. 3 – 3.

Een terechte puntendeling met een wedstrijd die steeds op en af ging van begin tot einde en dusdanig geen verliezer verdiende.

Met de thuisploeg vond ik een Michiel een gesel voor hun rechterflank waar Butsel te weinig voordeel heeft uitgehaald.

Details

Datum Tijd Fulltime
90'