RC Butsel A – K.St.Haasrode: 4 – 1

Eindelijk eerste driepunter!!

De wedstrijd begint goed en aan een zéér hoog tempo wat al in de 4de minuut resulteerde in een kans voor Butsel, maar Michiel Clemens besluit op de paal.

Vanaf dan neemt Haasrode het heft in handen en scoort in de 23ste minuut de 0 – 1 met een zeer mooie aanval over enkele stations en mooi afgewerkt.

Rond de 40ste minuut neemt Butsel stilaan de bovenhand en krijgt Haasrode een tweede waarschuwing want Fausto Santoro verschijnt alleen voor hun doelman na een mooie combinatie, maar het schot is te zwak. Onmiddellijk daarna krijgt Ward Derden een mooie kans schuin voor doel, maar trapt naast.

We gaan rusten met een 0 – 1 stand en een zeer sterk spelend Haasrode in het eerste half uur, maar daarna nam Butsel stilaan over.

Na de rust, was het enkel nog Butsel wat de klok sloeg.

Al na 2 minuten scoort Michiel Clemens de gelijkmaker op aangeven van Brent Vanzavelberg die hun achterhoede in de fout deed gaan. (1 – 1)

Butsel blijft aandringen en Haasrode is gewoon nergens meer (wat een contrast met hun eerste half uur).

In de 64ste minuut scoort Michiel Clemens de 2 – 1, nu op aangeven van Fausto Santoro en 2 minuten later maakt broer Preben Clemens het af en vlamt de bal lekker in de bovenhoek 3 – 1.

Ook nu nog blijft Butsel komen en Michiel Clemens scoort zijn derde van de namiddag 4 – 1.

Net voor affluiten komt Milan Laurent ook nog eens voor hun doelman en hij  besluit zelf af te drukken maar trapt binnen het bereik van hun doelman ondanks dat Michiel Clemens naast hem stond en maar binnen te tikken had.

Met deze stand en in de laatste minuut zijnde was dit geen probleem om het eens zelf te proberen.

De zege is dubbel en dik verdiend op basis van het laatste uur en met een zeer sterk spelende Brent Vanzavelberg.

Brent Vanzavelberg was in deze wedstrijd de uitblinker ondanks dat Michiel Clemens een hattrick heeft gescoord.

Hopelijk zien we dit Butsel ook volgende week!!

Details

Datum Tijd Fulltime
90'