RC Butsel A – Perk A: 3 – 3

Van 0 – 3 in een wip naar 3 – 3!!

In het begin van de wedstrijd zag je al dat Perk gekozen had voor 1 puntje en zuiver op de counter loerde. Na 7 minuten levert hen dit reeds de 0 – 1 op door alweer balverlies op eigen helft. Deze foutjes zouden er toch wel dringend uit moeten.

Butsel zoekt gretig de gelijkmaker en is de dominante ploeg, maar het niveau is maar pover. In de 37ste minuut lukt het opnieuw voor Perk welke de 0 – 2 op het scorebord plakt.

Wat een opdoffer!! Hiermee gaan we ook de rust in.

Butsel komt zeer sterk uit de kleedkamer en geeft zich nog niet gewonnen. In de 50ste minuut redt hun doelman knap op een poging van Michiel Clemens. Een minuut later komt Preben Clemens centimeters tekort op een inzenden van Michiel Clemens.

Butsel plakt Perk tegen hun doel onder leiding van een sterk ingevallen Fausto Santoro en zéér sterk spelende Preben Clemens.

In de 62ste minuut kopt Brent Vanzavelberg te centraal op doel en hun doelman pakt makkelijk.

Onmiddellijk daarop toont Philippe Hermans zich, maar hun doelman redt knap. Vlak daarna kopt Fausto Santoro op de paal.

Perk kreunt letterlijk.

Pas in de 74ste minuut komt Perk nog eens tot aan doel, maar Kenneth Nijs tipt de bal uit zijn doel in hoekschop.

De tijd begint te dringen en Butsel zet alles op alles wat Perk in de 77ste minuut de 0 – 3 oplevert.

Iedereen denkt, dit is de genadeslag, maar toch blijft Butsel overtuigend aanvallen.

In de 87ste minuut is het dan eindelijk BINGO. Philippe Hermans scoort de 1 – 3. Onmiddellijk daarna scoort hij ook de 2 – 3.

Enkel de toegevoegde tijd is er nog en ja hoor, in de 93ste minuut legt Fausto Santoro de eindscore op 3 – 3.

De 2de helft was van een hoog niveau aan Butselse kant en jammer dat het maar 1 punt oplevert, maar gezien het wedstrijdverloop toch tevreden.

Details

Datum Tijd Fulltime
90'