RC. Butsel A – Rap. Wezemaal: 2 – 1.

Logische zege

Zoals we nu toch al een heel seizoen gewend zijn, komt Butsel 0 – 1 achter na 10 minuten spelen. Alhoewel hun spits de bal met de arm meeneemt na een inworp telt toch het doelpunt.

Butsel neemt de wedstrijd resoluut in handen en Jens Seynaeve krijgt een grote kans in de 16de minuut, maar laat de kans liggen. Iets later kopt Sander Van Daele naast op een bal die hun keeper redt na een vrije trap van Michiel Clemens.

Net voor rust valt dan toch de gelijkmaker door Michiel Clemens zijn afstandsschot dat lichtjes afwijkt 1 – 1. Wezemaal was met deze ruststand zeer blij vermits ze maar 1 keer aan het doel van Butsel zijn geraakt.

Na rust zoekt Butsel de 3 punten. Jels Seynaeve zou maar moeten binnentikken als Brent Vanzavelberg de voorzet beter had getrapt.

Al bij al was dit niet erg, want net daarna krijgt Butsel een strafschop na een handsbal van Wezemaal. Ward Derden zet deze koelbloedig om 2 – 1.

In de 71ste minuut creëert Wezemaal, na hun eerste doelpunt, hun enigste kans maar Kenneth Nys redt deze waarop Philip Vandoren de rebound van de lijn haalt. In de 79ste minuut heeft Ward Derden, die zeer sterk speelden, nog een geniale ingeving en vloert bijna hun doelman vanop 40 meter.

Net voor affluiten mist Michiel Clemens nog een goede mogelijkheid.

Butsel wint vrij makkelijk met 2 – 1 alhoewel het geen sterk Butsel was.

Details

Datum Tijd Fulltime
90'