Halle – Butsel B > 2 – 2: Voor de 2de keer dit seizoen slikken we op het einde de gelijkmaker

Na Orsmaal vorige week was de verplaatsing naar Halle één van hetzelfde kaliber.

Na 7 min de eerste kans voor Halle. Een aanval van links komt bij hun spits die mag aanleggen maar op Daniel trapt.

De eerste kans voor Butsel komt na 12 min van Prince, die na een actie op rechts naar binnen komt en i.p.v. zelf te schieten aflegt waar niemand bij kan. Hier zat meer in.

5 min later een lange bal van Yaro op Amo die mooi aflegt voor Mehmet maar tapt over.

In de 21ste min komt Yaro na een goede omschakeling alleen voor de keeper maar trapt over door het slechte veld.

Een minuut later weer een kans op scoren. Na een corner wordt de bal na wat geharrewar door een verdediger van Halle van de lijn getrapt.

De aanvallen blijven komen en in de 36ste min worden we eindelijk beloond. Silas stuurt met een magistrale pas over de grond Prince diep die alleen voor de keeper mooi de 0-1 binnen legt.

Na 42 min komt, na een actie door het midden, de bal bij Amo maar hij besluit op de keeper.

Een minuut later kunnen we toch de 0-2 scoren. Een mooie actie van Yaro en Dylan waar bij die laatste eerst nog wordt afgeblokt, de bal komt dan terug bij Yaro die Marnik aanspeelt waardoor hij simpel kan binnentikken.

Een verdiende voorsprong na misschien wel onze beste voetballende 45 minuten.

Net na rust gaan we op ons elan door. Na een actie van Prince, die Amo aanspeelt komt de bal bij Marnik die in 2 tijden op de keeper trapt.

In de 52ste min komt Halle nog eens gevaarlijk opzetten. Na een aanval door het midden komt de bal na een dubbel gelukje bij hun flankspeler op links die naar binnen komt en mooi afwerkt.
1-2

In de 35 minuten die volgen komen er nog open kansen voor Dylan 2x, Verhoeven, Mehmet, Amo maar telkens redt hun keeper knap of besluiten we te zwak.

In de 89ste min gebeurt dan weer het ondenkbare. Na een inworp op onze eigen helft mag Halle iets te makkelijk voorzetten en het is Prince die de bal ongelukkig in eigen doel werkt. 2-2

Voor de 2de keer dit seizoen slikken we op het einde de gelijkmaker wat heel hard aankomt. Met de vele kansen die we gehad hebben hadden we de wedstrijd veel sneller moeten beslissen.

Het positieve is wel dat we altijd blijven voetballen zijn en het week na week beter gaat. Nu nog zorgen dat we de voorsprong kunnen behouden.

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen Fulltime
25 september 2022 15:00 4de provinciale A (4A) 2022 - 2023 90'

Locatie

K.Halle VV.
Elstraat 2, 3440 Zoutleeuw, België

Resultaten

ClubGoalsUitslag
K.Halle VV.2Gelijk
RC.Butsel B2Gelijk