Duisburg – Butsel A> 2 – 1: Enkel Kenneth op niveau

Enkel Kenneth op niveau

De wedstrijd wordt gespeeld in gurige weersomstandigheden. Butsel start de 1ste helft wind tegen aan een laag tempo en met een slordig spel. Butsel had iets meer balbezit en creëerde zijn 1ste mogelijkheid net voor de rust, Lars schiet deze vanuit een scherpe hoek naast. Duisburg zette daar 4 mogelijkheden tegenover. In de 12de minuut treffen zij de lat en brengt Kenneth tot 2x toe redding in rebound. In de 20ste minuut moet Kenneth een schot in hoekschop verwerken. Na een dik half uur wordt een doelpunt voor Duisburg van de lijn gekeerd en net voor de rust moet Kenneth een kopbal in hoekschop verwerken.

Rusten met 0 – 0.

Heel veel beterschap na rusten, de 1ste kans is voor Butsel, hun doelman redt het schot van Lars op aangeven van Amaury. Hierna scoort Duisburg toch verdiend de 1 – 0. Butsel reageert met een lobbal van Lars die naast gaat. Kwartier voor einde scoort Duisburg de 2 – 0. 8 minuten voor het einde scoort Butsel de aansluitingstreffer, gemaakt door Lars met een schot net buiten de 16.

Duisburg panikeert nu en Darko’s knal strandt op de deklat.

Uiteindelijk wint Duisburg verdient met 2 – 1. In verband met volgend seizoen ben ik blij dat deze wedstrijd achter de rug is.

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen Fulltime
15 januari 2023 14:00 2e Provinciale A (2A) 2022 - 2023 90'

Locatie

KV.Tervuren-Duisburg
Schonenboomstraat 25, 3080 Tervuren, België

Resultaten

ClubGoalsUitslag
KV.Tervuren-Duisburg A2Winst
RC.Butsel A1Verloren

RC.Butsel A