Level: VIP Sponsor

I & I PROJECTS

Uw betrouwbare partner voor alle projecten indoor.

i&i projects is een bedrijf opgericht door een jonge professional uit Lubbeek.

Met meerdere certificaten, enkele jaren ervaring en een pak motivatie gaan wij graag bij u aan de slag. Nog niet helemaal overtuigd?

Algemene elektriciteitswerken

I&i projects is ontstaan als een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken. Van kleine aansluitingen tot volledige bedrading van uw woning, elektriciteit heeft voor ons geen geheimen meer.

Gyproc werken

Gyproc is een snelle en goede oplossing bij renovaties en nieuwbouw. Zorg voor een nieuwe indeling in uw woning door een valse wand te maken of verberg een oude versleten muur achter een nieuwe plaat. Wij helpen u bij uw afwerking naar keuze.

Sanitair

Ook sanitair heeft voor ons nog weinig geheimen. Er is niets zo frustrerend als slecht afgewerkt sanitair dat gaat lekken en voor schimmelvorming zorgt. Laat daarom een specialist te werk gaan in uw woning en voorkom eventuele problemen op lange termijn.

Algemene klussen binnen- en buitenshuis

Bent u gewoon op zoek naar een vakman die van alle markten thuis is? Bij i&i projects hebben we zo een manusje-van-alles. Bespreek uw project met ons en wij zorgen voor een gepaste oplossing. Algemene klussen zijn ook voor ons geen probleem.

Prik & Tik

Welkom bij Prik&Tik Boutersem, bekend om zijn klantvriendelijkheid in combinatie met de meest concurrentiële prijzen op de markt. Kom en maak kennis met ons ruime aanbod dranken en aanverwante producten. Onze medewerkers staan u graag ten dienst met hun deskundig advies!

Adres:

Don Camillo

Welkom bij Lounge Restaurant DON CAMILLO Hoegaarden

Welkom bij Don Camillo, ons gezellig lounge restaurant en pizzeria op het Gemeenteplein te Hoegaarden.

Gelieve steeds te reserveren a.u.b.!!
Open van dinsdag t.e.m. zondag .
keuken open van  Van 18.00 tot 21.30.
Vrijdagmiddag open van 12.00 tot 14.00.
Op vrijdag en zaterdag kan u enkel reserveren om 18u of om 20u00 !!
Afhaalgerechten steeds mogelijk!!
extra dagen gesloten  1/11- 10/11- 11/11.

Onze “verse waren voor een eerlijke prijs” keuken wordt zowel gesmaakt door ons frequent weerkerend zakelijk en privé cliënteel, als door de occasionele toerist die geniet van een daguitstapje. We nodigen u bij deze van harte uit om U in te schrijven in onze nieuwsbrief. Wij e-mailen u dan alle 14 dagen onze suggesties. Na dit virtuele bezoek, hopen wij U een dezer te ontmoeten in onze zaak!

MEENEEMPIZZA’S en MEENEEMPASTA’S. U kan al deze gerechten telefonisch  016/76 57 67 of ter plaatse bestellen

 

Kaart

Zin in een pasta of pizza? Check dan onze pizza- en pastakaart, waaruit u tevens alles als meeneem-formule kan kiezen.

Naast een ruim assortiment aan wijnen, koude en warme dranken, aperitieven, sterke dranken en desserts, vindt U hieronder zeker het gerecht van uw keuze.

Zin in …

Tapas en Voorgerechten 

Allerlei lekkers

Frisse salades

Pasta’s

Pizza’s

Lekkers op de grill

Verzekeringen Louis Schrevens

Verzekeringen Louis Schrevens is al meer dan 30 jaar je betrouwbare KBC-verzekeringspartner.

Je kan rekenen op de kennis en ervaring van een uitgebreid team, dat je helpt om je verzekeringspakket volgens jouw noden en behoeften uit te werken.

Romis

Onafhankelijk verdeler van nieuwe wagens en de betere tweedehandswagens.