I & I PROJECTS

Uw betrouwbare partner voor alle projecten indoor.

i&i projects is een bedrijf opgericht door een jonge professional uit Lubbeek.

Met meerdere certificaten, enkele jaren ervaring en een pak motivatie gaan wij graag bij u aan de slag. Nog niet helemaal overtuigd?

Algemene elektriciteitswerken

I&i projects is ontstaan als een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken. Van kleine aansluitingen tot volledige bedrading van uw woning, elektriciteit heeft voor ons geen geheimen meer.

Gyproc werken

Gyproc is een snelle en goede oplossing bij renovaties en nieuwbouw. Zorg voor een nieuwe indeling in uw woning door een valse wand te maken of verberg een oude versleten muur achter een nieuwe plaat. Wij helpen u bij uw afwerking naar keuze.

Sanitair

Ook sanitair heeft voor ons nog weinig geheimen. Er is niets zo frustrerend als slecht afgewerkt sanitair dat gaat lekken en voor schimmelvorming zorgt. Laat daarom een specialist te werk gaan in uw woning en voorkom eventuele problemen op lange termijn.

Algemene klussen binnen- en buitenshuis

Bent u gewoon op zoek naar een vakman die van alle markten thuis is? Bij i&i projects hebben we zo een manusje-van-alles. Bespreek uw project met ons en wij zorgen voor een gepaste oplossing. Algemene klussen zijn ook voor ons geen probleem.